logo

Ràdio Roda

Ràdio Roda, fes córrer la veu! 107.6 FM

L'emissora municipal Ràdio Roda va començar a emetre per primera vegada per la festa major de l'any 1950, en uns locals situats als baixos de la rectoria. Des d'aquell any i aquella època, han passat més de 60 anys, i l'emissora ha viscut èpoques diverses. Actualment, els estudis de l'emissora estan situat als baixos de la Torre de Can Planoles, al carrer Ramon Martí, 42. Es sintonitza en el dial 107.6 de la FM, tot i que també es pot escoltar per internet des de la pàgina web: www.radioroda.cat.

És una emissora consorciada a la xarxa d'emissores de COM Ràdio i emet les 24 hores al dia els 365 dies l’any. Compta amb més de vint col·laboradors que de manera voluntària fan espais tan diversos que van des de les sardanes, la música d’ara i de sempre, l’anàlisi de l’actualitat amb tocs humor o els poemes que ens apropen una visió més intimista. També s'emeten diversos espais de caire cultural i d'entreteniment. El fet de formar part de la xarxa d'emissores de COM Ràdio fa que es pugui nodrir d'espais radiofònics que cedeixen altres emissores consorciades.

La programació musical completa l'oferta de Ràdio Roda, amb especial atenció a la promoció de la música catalana i de la sardana. La música d'actualitat també hi és present durant tots els dies de la setmana. Al llarg de l'any, Ràdio Roda és testimoni de tots els esdeveniments de la població i ofereix diverses retransmissions en directe, per exemple, de la cavalcada de Reis, del Carnaval o del pregó de festa major. D'aquesta manera, els veïns de Roda poden seguir-ho sense perdre ni un detall.


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major, 4 - 08510 Roda de Ter (Barcelona)
Tel 93 850 00 75 - Fax 93 854 09 31