Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

Programa Prevenció Drogues: Informa't-Pensa-Actua

drogues
Ampliar en una finestra emergent Obertura pavellons - oci alternatiu
El programa de prevenció dels riscos derivats del consum de drogues INFORMA’T – PENSA – ACTUA recull tot un conjunt d’activitats dissenyades a través d’una comissió de treball i per tant partint d’una perspectiva comunitària i preventiva per atendre el fenomen de les drogodependències. Un fenomen, aquest, que abarca diferents col•lectius i cal tractar-lo com a tal, sense prejudicis ni tabús.

El programa parteix de les necessitats expressades, contrastades i percebudes per sectors d’àmbits diversos del municipal de Roda de Ter, i també de les necessitats a nivell comarcal que difícilment quedarien cobertes sense una aposta de caràcter unitària, global i intermunicipal.

El programa INFORMA’T – PENSA – ACTUA es va iniciar l’any 2004 amb un posicionament clar, trencar amb les polítiques preventives d’imposició i persuasió del “NO A LES DROGUES” i apostar per la política preventiva de REDUCCIÓ DE RISCOS. Amb un caràcter plenament comunitari, al qual s’ha volgut donar continuïtat al llarg dels anys, iniciem novament el programa, del qual una gran part de l’èxit dependrà del treball dels diferents components de la comissió, formada per gent diversa que enriqueix any rera any el programa amb la diversitat d’opinions i suggeriments alhora de dissenyar les actuacions.

Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: