Mida del text: 1 2 3 | Mapa del web   
 

1.5 Desplegament del parc escrit

Descripció: 

L’actuació que es proposa en el marc del Projecte d’intervenció integral, es concreta en endegar el desplegament del Parc escrit Miquel Martí Pol.

És una idea que va sorgir fa uns anys i que requereix d’un impuls inicial important. Es proposa com una actuació singular que pot exercir d’icona pel poble, de nexe social i de dinamitzador cultural.

Es planteja com la continuació de les tasques ja iniciades per la comissió del Parc escrit i s’haurà de definir de quina forma s’implanta. Es veu el Projecte de barris com una oportunitat per involucrar de manera activa joves i grans del poble en un fet cultural molt lligat a la seva història.

La construcció de les fites escultòriques i la programació d’activitats serà la part més tangible d’un projecte que pot esdevenir l’aglutinador d’idees, propostes i creacions col.lectives i que podrà comptar amb la participació dels rodencs a través de la implicació per exemple del programa Roda jove.

 
Pressupost:

Inversió total:  76.500 €

Font de finançament: 25% Ajuntament de Roda de Ter; 75% Fons Llei de barris
Conceptes inclosos: Honoraris redacció de projecte, tallers entorn a la formulació del projecte, divulgació, dinamització i cost estimat de l’execució de l’obra del Parc escrit, tot amb IVA inclòs.


Calendari d'actuació:

2014 i 2015.


Ajuntament de Roda de Ter
Pl.Major,4 | 08510 - Roda de Ter | Tel. 93 850 00 75 | Fax 93 854 09 31
En col·laboració amb: